Call +001 555 801

Jolingi Scooters

Onze levertermijnen

Bezorgen

Jolingi Scooters levert uw nieuwe scooter volledig rijklaar af. Dit betekent dat wij de scooter in onze werkplaats hebben afgemonteerd, voorzien van de afleverbeurt en het kenteken voor u aanvragen.

De kosten voor het rijklaar maken van je scooter, eerste onderhoudsbeurt, testen en kenteken leges worden door ons niet berekend. Hierdoor ziet u in één oogopslag wat u voor de scooter betaald.

Op het moment van levering wordt de scooter op uw naam gezet. U hoeft hiervoor niet naar het postkantoor. Uw scooter is dus meteen klaar voor gebruik. Om ervoor te zorgen dat u dat ook bent krijgt u, tijdens de aflevering, een uitgebreide gebruikersinstructie.

Tijdens en na de bestelling van je scooter houden wij u uiteraard op de hoogte van de levering. Zo nemen we na ontvangst van uw bestelling telefonisch contact met u op en spreken we alle details nog een keertje door. en zodra de scooter gereed is voor aflevering maken we telefonisch een afspraak voor levering. U kunt er dan voor kiezen om de scooter op te halen of we kunnen de scooter brengen.