Call +001 555 801

Jolingi Scooters

Jolingi Scooter Dé scooterzaak uit Tilburg en omstreken

Wat begon als een winkel met partijgoederen is inmiddels uitgegroeid tot een bloeiende scooterzaak. Nu vraag je je misschien af hoe dit gekomen is. Het antwoord is simpeler dan u denkt. Koop een partij scooters, pak een eigenaar met jarenlange ervaring in het sleutelen aan scooters en voila : U heeft een scooterzaak.

Doordat er steeds meer vraag kwam naar scooters, hebben wij besloten om onze focus te leggen op het in- en verkopen van scooters. Daar hoort natuurlijk ook onderhoud bij. Dus al snel werd er een werkplaats gecreëerd. Dit speelde zich allemaal af aan de havendijk te Tilburg.

Na 4 jaar werd het, door de stijgende drukte, tijd om te zoeken naar een nieuw pand. Een pand wat direct aan de weg ligt, een grote showroom heeft, een ruime werkplaats en voldoende ruimte om alles wat we te bieden hebben, te kunnen stallen. Dit werd het pand aan de Ringbaan Oost 112.

Dit is tot de dag van vandaag de juiste keuze geweest. Inmiddels staan we in de regio bekend als een solide scooterzaak, waar je terecht kunt voor het kopen, verkopen en repareren van je scooter. Ook onze bezorgservice, die kosteloos is binnen een straal van 25km, mag niet vergeten worden. En dan hebben we het nog niet gehad over onze werkplaats. Wij hebben de beschikking over een groot assortiment gereedschap en apparatuur van de beste kwaliteit.

Verder kunt u bij ons ook terecht voor reparaties, onderdelen en kleding voor de crossers onder ons. Zo kunnen wij aan onderdelen komen voor alle bekendere merken crossmotoren en quads. Ook voor de onbekende merken weten wij vaak de weg.

Sinds kort hebben wij ook de mogelijkheid tot het huren van scooters. U kunt hiervoor contact met ons opnemen, of simpelweg binnenlopen.

Één ding is zeker: Wij zullen altijd ons best voor u doen en hopen dit nog jaren te mogen blijven doen.

Service

We staan ook bekend om uitstekende service en drive naar perfectie. We bieden gratis bezorging van de scooters in een straal van 25km, maar ook voor je servicebeurt, schade en reparatie kun je bij ons terecht.